07-10: Rinkven golfclub schilde

De bruisende Golfclub van Rinkven heet ons op 7 oktober van harte welkom. Dit is een club waar iedereen zich thuis kan voelen. Vrouw of man? Jeugd of senior? Beginner of gevorderde? Binnen de club is er voor ieder wat wils. We zien er naar uit!

De club

Het eerste wat je opvalt op het hele domein van Rinkven is de stilte en de natuurlijke schoonheid. Hoewel het terrein een rijkdom heeft aan verschillende boomsoorten – eiken, berken en naaldbomen – maken voornamelijk de vele mooie beuken (waarvan er een aantal nauw betrokken wordt in het spel) indruk. Het natuurlijke venlandschap is nog duidelijk zichtbaar dankzij enkele grote waterpartijen, die in een op drie holes voor een extra uitdaging zorgen.
Het clubhuis, dat in de zomer van 2017 officieel werd geopend, is zo geconcipieerd dat het ruimte biedt voor zowel individuele bezoekers als grotere groepen. Sommige ruimten kunnen afgesloten worden voor grote groepen – bijvoorbeeld voor vergaderingen, prijsuitreikingen of diners – maar bezoekers zijn steeds overal welkom om verder te filosoferen over hun golfronde aan de bar, in het restaurant, in afzonderlijke zithoeken of op het ruime terras, terwijl ze kunnen genieten van het prachtige uitzicht over de baan.

De baan


Het feit dat er twee volwaardige 18-holesbanen zijn, maakt het voor Rinkven mogelijk om steeds een van beide banen vrij te maken voor bezoekers en wedstrijden – die dan de 'Competition Course' wordt genoemd – en de andere baan – de 'Members Course' – vrij te houden voor de leden en hun gasten. Rinkven is en blijft een van de weinige clubs in België waar de leden altijd speelgelegenheid hebben en niet verplicht zijn om een tee-time te reserveren. Elke week worden de North Course en South Course alternerend 'Competition Course' of 'Members Course'.

Partners en sponsoring


Golf beats Cancer is altijd op zoek naar mensen die ons goede doel of hun club een warm hart toedragen. Wilt u zich tijdens deze dag manifesteren, dan kunt u ons altijd even bellen of mailen voor meer informatie over de mogelijkheden. Landelijk of lokaal, Golf beats Cancer zorgt dat uw bijdrage niet onopgemerkt blijft. 

Heeft u interesse, mail ons hier voor meer informatie.


Locatie

Rinkven Golfclub

Sint-Jobsteenweg 120 - +32 3 3801280

2970 Schilde


https://www.rinkven.be
 

GBC_logo_cirkel.png

Contact

Adres

Menkhoeve 8

2243 ZANDHOVEN

BE 0656.906.269

  • Facebook - White Circle
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© All rights reserved to Sport Beats Cancer vzw