08-07: Ternesse Golf & Country Club

Golf beats Cancer geniet op 8 juli opnieuw van de gastvrijheid van de bijzondere Ternesse Golf & Country Club. Omdat deze club vlakbij het stadscentrum van Antwerpen gelegen is, is deze club uitzonderlijk goed bereikbaar. Het clubhuis staat bekend als één van de mooiste en gezelligste van België. Een recente renovatie heeft deze troeven nog versterkt.

De club


De juridische structuur is een vzw wat de club tot een echte ledenclub maakt. De club heeft dan ook een bijzonder actieve werking. Er worden talloze wedstrijden en activiteiten georganiseerd voor alle leden en hun afdelingen. In 2012 speelde Nicolas Colsaerts, enkele weken voor zijn selectie voor de Ryder Cup 2012, het parcoursrecord met 66 slagen. Meer dan 2.000 golffanaten volgden Nicolas tijdens zijn golfronde!

De baan


Het golfterrein van Ternesse telt 27 holes. Er is een 18 holes parcours met par 71 en een negen holes parcours met par 31.

Het hoofdparcours is een bijzonder mooie parkbaan met een enorme variëteit. De talrijke waterpartijen zijn een kenmerk van het Ternesse-parcours. Het terrein is recent gerenoveerd waardoor het opnieuw een moderne en frisse look krijgt en nu nog meer uitdaging biedt voor de golfers van elk niveau.

Het Executive course is een mooie negen holes baan. Het terrein, een par 31, omvat uitdagende par 3's en par 4's. Holes 1,2,3 en 9 liggen in een parkomgeving. De andere holes bieden een 'links'-look door de weelderige grassen.

Het Executive course is het ideale terrein voor starters. De holes zijn heel technisch en haalbaar qua lengte.

Partners en sponsoring


Golf beats Cancer is altijd op zoek naar mensen die ons goede doel of hun club een warm hart toedragen. Wilt u zich tijdens deze dag manifesteren, dan kunt u ons altijd even bellen of mailen voor meer informatie over de mogelijkheden. Landelijk of lokaal, Golf beats Cancer zorgt dat uw bijdrage niet onopgemerkt blijft. 

Heeft u interesse, mail ons hier voor meer informatie.

Locatie


Ternesse Golg & Country Club
Uilenbaan 15 - 2160 Wommelgem - +32 3 355 14 35
www.ternessegolf.be

GBC_logo_cirkel.png

Contact

Adres

Menkhoeve 8

2243 ZANDHOVEN

BE 0656.906.269

  • Facebook - White Circle
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© All rights reserved to Sport Beats Cancer vzw