15-09 & 16-09: Cleydael Golf & Country Club

Op 15 en 16 september strijken we met Golf beats Cancer neer op centraal gelegen golfterrein van de Cleydael Golf & Country Club op een boogscheut van Antwerpen.

De club

Cleydael is gelegen aan de rand van de A12 te Aartselaar in een bosrijke omgeving met een historisch karakter. U heeft uitzicht op een kasteel uit de veertiende eeuw en het clubhuis is gevestigd in de bijgebouwen om en rond de burcht. Het is een sfeervol kader waar de clubleden beschikken over een uniek clubhuis.


De baan


De totale oppervlakte van Cleydael Golf bedraagt 65 ha waarvan de tweede negen holes in een oud bosrijk gedeelte liggen en de eerste negen een meer open karakter hebben. De 18 holes zijn ontworpen door architect Rolin in de jaren 80. Elke hole is anders en uitdagend. Als afsluiter is de 18de hole met uitzicht op het kasteel er eentje om niet te vergeten.

Partners en sponsoring


Golf beats Cancer is altijd op zoek naar mensen die ons goede doel of hun club een warm hart toedragen. Wilt u zich tijdens deze dag manifesteren, dan kunt u ons altijd even bellen of mailen voor meer informatie over de mogelijkheden. Landelijk of lokaal, Golf beats Cancer zorgt dat uw bijdrage niet onopgemerkt blijft. 

Heeft u interesse, mail ons hier voor meer informatie.


Locatie

Cleydael Golf & Country Club

Cleydaellaan 36,

2630 Aartselaar

www.cleydael.be

GBC_logo_cirkel.png

Contact

Adres

Menkhoeve 8

2243 ZANDHOVEN

BE 0656.906.269

  • Facebook - White Circle
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© All rights reserved to Sport Beats Cancer vzw