02-09: Millennium Golf Paal

Op 2 september is Golf beats Cancer opnieuw te gast op het mooie golfterrein van Millennium Golf in Paal. Een golfclub die bekend staat om zijn aandacht voor ontspanning en voor culinaire verwennerij. Maar ook door de aandacht voor golfambities en die van uw partner, kinderen of zakenrelaties. Millennium Golf wil immers dat iedereen zich thuis voelt. Nou...dat is zeker gelukt!

De club

In 2001 opende de club zijn deuren met de 18-hole championship course, de 9-hole par 3 compact course, een driving range, en een chipping- en putting green. Op het clublogo prijkt een boom verbonden aan het water, symbool voor de natuurpracht waarin het golfterrein ligt.

In alle aspecten streeft Millennium Golf naar een duurzame relatie met het milieu. Zo gebruiken ze natuurlijke producten voor het onderhoud van de banen. Ze bevorderen de biodiversiteit rond de banen en in het water en hebben plannen om volledig in de eigen energiebehoeften te voorzien, onder meer door het gebruik van zonne-energie.


De baan


Beginners, gevorderden en de jeugd worden bij Millennium Golf met perfect verzorgde banen op hun wenken bedient: een 18-hole championship course, een 9-hole compact course, en om te oefenen een prachtig ontworpen driving range en een putting- en chipping green.

Partners en sponsoring


Golf beats Cancer is altijd op zoek naar mensen die ons goede doel of hun club een warm hart toedragen. Wilt u zich tijdens deze dag manifesteren, dan kunt u ons altijd even bellen of mailen voor meer informatie over de mogelijkheden. Landelijk of lokaal, Golf beats Cancer zorgt dat uw bijdrage niet onopgemerkt blijft. 

Heeft u interesse, mail ons hier voor meer informatie.


Locatie

Millennium Golf
Donckstraat 30 - 3583 Paal-Beringen - +32 13 61 89 50
www.millenniumgolf.be

GBC_logo_cirkel.png

Contact

Adres

Menkhoeve 8

2243 ZANDHOVEN

BE 0656.906.269

  • Facebook - White Circle
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© All rights reserved to Sport Beats Cancer vzw