13-10: Finale toernooi GBC-tour2018 Keerbergen golfclub

Op 13 oktober verwelkomt Keerbergen ons opnieuw, dit keer voor het afsluitende finale toernooi van deze Golf Beats Cancer Tour. Keerbergen Golf Club is een club waar iedereen zich thuis kan voelen. Vrouw of man? Jeugd of senior? Beginner of gevorderde? Binnen de club is er voor ieder wat wils. We zien er naar uit!

De club
Keerbergen Golf Club werd opgericht in 1968 en is gelegen in een oase van groen langs het meer van Keerbergen. Het clubhuis herbergt tal van faciliteiten waaronder een restaurant & bar met groot terras, secretariaat, private kleedkamers voor zowel dames als heren, ruime vergaderruimte, enz.

Om te verpozen na een intens partijtje golf kunt u iets drinken en een hapje eten in de gezellige bar of in het restaurant. Zowel vanuit de bar als uit het restaurant kunt u genieten van een prachtig zicht op hole 17, hole 18 én op het meer van Keerbergen.

Interclubs zijn steeds een jaarlijkse hoogtepunt van het clubgebeuren maar ook gedurende het jaar is er een drukke wedstrijdkalender en worden er talrijke activiteiten georganiseerd rond de jeugdige spelers van de club.

De baan


Voor architecten Cotton - Pennink - Lawree was het een uitdaging een volwaardig 18 holes parcours te ontwerpen voor de beschikbare 32 hectare daar waar specialisten een minimum van 40 hectare handhaven. Het parcours beschikt over onberispelijke greens en fairways met heel wat waterhindernissen die de nodige techniek en aandacht vereisen. In de winter van 2009 - 2010 werden 6 holes onder handen genomen met als resultaat uitdagendere greens en strategisch geplaatste bunkers, heuvels en rough.​

Partners en sponsoring


Golf beats Cancer is altijd op zoek naar mensen die ons goede doel of hun club een warm hart toedragen. Wilt u zich tijdens deze dag manifesteren, dan kunt u ons altijd even bellen of mailen voor meer informatie over de mogelijkheden. Landelijk of lokaal, Golf beats Cancer zorgt dat uw bijdrage niet onopgemerkt blijft. 

Heeft u interesse, mail ons hier voor meer informatie.


Locatie

Rinkven Golfclub

Sint-Jobsteenweg 120 - +32 3 3801280

2970 Schilde


https://www.rinkven.be
 

GBC_logo_cirkel.png

Contact

Adres

Menkhoeve 8

2243 ZANDHOVEN

BE 0656.906.269

  • Facebook - White Circle
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© All rights reserved to Sport Beats Cancer vzw