12-08: Golf & Countryclub de palingbeek

De bruisende Golf & Countryclub de Palingbeek heet ons op 11 augustus van harte welkom. Dit is een club waar iedereen zich thuis kan voelen. Vrouw of man? Jeugd of senior? Beginner of gevorderde? Binnen de club is er voor ieder wat wils. We zien er naar uit!

De club

Golf & Countryclub de Palingbeek is gelegen in Hollebeke, vlakbij de historische stad Ieper. Een van de grootste troeven van onze club is de rustige, landelijke ligging waardoor men er volledig tot rust kan komen en ontspannen.  

Het terrein zelf is opgebouwd op de historische battlefields van WOI waardoor golf en geschiedenis nauw met elkaar verweven zijn. Vandaar dan ook dat wij zeer veel Engelse greenfeespelers mogen ontvangen die een bezoek aan de historische stad Ieper combineren met een rondje golfspelen op onze club.

Na het golfen kan men terecht in de bar en/of het restaurant van ons gezellig clubhuis voor een heerlijke maaltijd. Er is trouwens ook een mooi en groot buitenterras voorzien waar men tijdens de zomermaanden kan genieten van het prachtige uitzicht op de greens van hole 9 en 18 of waar men plaats kan nemen in een mooi ingericht loungeruimte.

Kortom, Golf & Countryclub de Palingbeek is the place to be voor al wie wil genieten van een partijtje golf in een prachtig groen en historisch kader.


Maar liefst zes onderafdelingen zorgen voor een club die leeft en waarin iedereen volop de kans krijgt om deel te nemen aan de gezellige wedstrijden. Deze onderafdelingen zorgen samen voor een gevarieerde en goed gevulde kalender.

Ook voor een succesvolle zakelijke meeting kunt u terecht op deze ideale locatie. Een uniek decor en een ontspannen setting in combinatie met faciliteiten die het verschil kunnen maken. Flanders Nippon Golf & Business Club is die plaats in een prachtige groene omgeving, op 5 minuten van het centrum van Hasselt.


De baan

 

Onze golfbaan werd ontworpen door Harold J. Baker, meer dan dertig jaar professioneel topspeler en tevens zeer gewaardeerd golfbaanarchitect. Baker was van oordeel dat een golfbaan op een natuurlijke wijze moet geïntegreerd zijn in haar omgeving, zodat niet alleen aan de sportieve, maar ook aan de esthetische verlangens en behoeften voldaan wordt. De Palingbeek is een van de mooiste voorbeelden van Baker’s denkwijze. 

Het resultaat is een golfbaan in de volle pracht van de natuur, die spelers van allerlei kunnen weet te verleiden. Het is een baan waarop goed spel wordt beloond, maar waar een occasioneel slecht shot niet pijnlijk wordt afgestraft. Kortom: een ideale plaats zowel voor de clubleden als voor greenfee spelers. 


Partners en sponsoring


Golf beats Cancer is altijd op zoek naar mensen die ons goede doel of hun club een warm hart toedragen. Wilt u zich tijdens deze dag manifesteren, dan kunt u ons altijd even bellen of mailen voor meer informatie over de mogelijkheden. Landelijk of lokaal, Golf beats Cancer zorgt dat uw bijdrage niet onopgemerkt blijft. 

Heeft u interesse, mail ons hier voor meer informatie.


Locatie

Golf & Countryclub De Palingbeek
Eekhofstraat 14, 8902 Ieper 
http://golfpalingbeek.be/

GBC_logo_cirkel.png

Contact

Adres

Menkhoeve 8

2243 ZANDHOVEN

BE 0656.906.269

  • Facebook - White Circle
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© All rights reserved to Sport Beats Cancer vzw