24-06: Flanders Nippon Golf & Business Club Hasselt

De bruisende Flanders Nippon Golfclub heet ons op 24 juni van harte welkom. Dit is een club waar iedereen zich thuis kan voelen. Vrouw of man? Jeugd of senior? Beginner of gevorderde? Binnen de club is er voor ieder wat wils. We zien er naar uit!

De club

Maar liefst zes onderafdelingen zorgen voor een club die leeft en waarin iedereen volop de kans krijgt om deel te nemen aan de gezellige wedstrijden. Deze onderafdelingen zorgen samen voor een gevarieerde en goed gevulde kalender.

Ook voor een succesvolle zakelijke meeting kunt u terecht op deze ideale locatie. Een uniek decor en een ontspannen setting in combinatie met faciliteiten die het verschil kunnen maken. Flanders Nippon Golf & Business Club is die plaats in een prachtige groene omgeving, op 5 minuten van het centrum van Hasselt.


De baan


De door baron Rolin aangelegde course slingert zijn fairways door een vlakte naast de Demer en tussen uitdagende waterplassen. Hindernissen gaan prachtig op in dit beschermde landschap en leggen de spelers een technisch zeer correct spel op. Bij het ontwerp van de aanplantingen werd bijzondere aandacht besteed aan een harmonieuze kleurenkeuze tijdens alle seizoenen. Inheemse bomen, heesters en planten vormen een thuis voor de lokale fauna. De course is daarenboven zo ontwikkeld dat ze voor zowel de ervaren als de minder ervaren golfer een interessante uitdaging vormt.

Partners en sponsoring


Golf beats Cancer is altijd op zoek naar mensen die ons goede doel of hun club een warm hart toedragen. Wilt u zich tijdens deze dag manifesteren, dan kunt u ons altijd even bellen of mailen voor meer informatie over de mogelijkheden. Landelijk of lokaal, Golf beats Cancer zorgt dat uw bijdrage niet onopgemerkt blijft. 

Heeft u interesse, mail ons hier voor meer informatie.


Locatie


Flanders Nippon Golf
Vissenbroekstraat 15 - 3500 Hasselt - +32 11 26 34 82
www.flandersnippongolf.be

GBC_logo_cirkel.png

Contact

Adres

Menkhoeve 8

2243 ZANDHOVEN

BE 0656.906.269

  • Facebook - White Circle
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© All rights reserved to Sport Beats Cancer vzw