STORYPAGE VAN FAIRWAY GOLFTRAVEL

FAIRWAY GOLFTRAVEL  verzorgt al meer dan 16 jaar individuele golfreizen, groepsreizen en incentives naar vele bestemmingen binnen en buiten Europa. Voor alle reizen geldt dat de kwaliteit voorop staat. De uitgebreide ervaring en kennis van alle facetten van de reis staan garant voor een optimale golfvakantie. Door de persoonlijke service en het gehanteerde ´vrijheid blijheid´ principe kunnen zij de perfecte golfvakantie ´op maat´ voor u samenstellen. Naast de zeer scherpe tarieven in de brochure worden op deze website – www.fairwaygolftravel.nl - met regelmaat fantastische aanbiedingen gepresenteerd.

U kunt zich ook abonneren op onze gratis E-News service zodat u direct op de hoogte bent van de laatste ‘specials’. Naast de hotels in de brochure kunt u op de website nog diverse andere accommodaties en bestemmingen vinden, zoals bijvoorbeeld golfhotels in Cyprus, Kreta en Hongarije.

Zoekt u een korte golfvakantie dicht bij huis, een uitgebreide reis naar een exotische golfbestemming of een golfclinic afgestemd op uw niveau, wij kunnen u met deskundig advies de beste golfreis aanbieden.

Staat het hotel van uw keuze er niet tussen ? Dit wil niet zeggen dat wij deze niet kunnen aanbieden ! Vraag om een vrijblijvende prijsopgave en u zult zien dat Fairway Golftravel de meest voordelige partner is voor al uw golfreizen. 

U bent van harte welkom om na telefonische afspraak uw reisplannen met ons te komen bespreken.

FOTO'S VAN FAIRWAY GOLFTRAVEL

Word partner bij Golf Beats Cancer
GBC_logo_cirkel.png

Contact

Adres

Menkhoeve 8

2243 ZANDHOVEN

BE 0656.906.269

  • Facebook - White Circle
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© All rights reserved to Sport Beats Cancer vzw