STORYPAGE VAN JOHN DEERE

Het is waarschijnlijk te zwak uitgedrukt als we zeggen dat we elke dag werken aan het handhaven van de kernwaarden van onze grondlegger. Want integriteit, kwaliteit, betrokkenheid en innovatie zijn geen idealen waar wij naartoe werken. We handelen ernaar. We ademen ze. Deze waarden vormen de ware essentie van onze manier van werken en alle producten, diensten en mogelijkheden die wij u bieden, zijn ermee doorspekt. 

 

Deze toewijding strekt zich uit over de hele wereld en concentreert zich in zes belangrijkste regio's– de Verenigde Staten en Canada, Europa, Brazilië, Rusland, India en China. In deze regio's zal zich ten minste 75% van de toekomstige groei in de wereld voordoen. En vanwege ons verleden, onze passie en ons doel u te helpen winstgevender en productiever te worden, heeft John Deere een unieke positie om de leverancier bij uitstek te worden van uw uitrusting.

Voor mensen die land cultiveren en ervan oogsten. Voor mensen die land omvormen en verrijken. Voor mensen die op land bouwen.

John Deere is toegewijd aan uw succes.

Cofabel is de invoerder van John Deere voor België. Ons verkoopteam en onze technische specialisten werken vanuit onze locatie te Erps-Kwerps, Wingene en Wanze (info en contact op www.cofabel.be)

Via de dealerlocator op onze website vindt u zeker een John Deere agent in uw buurt.

FOTO'S VAN JOHN DEERE 

Word partner bij Golf Beats Cancer
GBC_logo_cirkel.png

Contact

Adres

Menkhoeve 8

2243 ZANDHOVEN

BE 0656.906.269

  • Facebook - White Circle
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© All rights reserved to Sport Beats Cancer vzw