STORYPAGE VAN ROOLIT

In België krijgt bijna 1 persoon op 3 in de loop van zijn leven kanker. Deze ziekte treft dus mogelijk niet alleen onze klanten of werknemers, maar ook hun familie en vrienden.
Maar gelukkig zal een groot deel van hen uiteindelijk ook te horen krijgen dat ze ervan zijn verlost. Dit is en blijft mogelijk dankzij de vooruitgang van het onderzoek. 
Onze medewerkers hechten belang aan de waarden van het bedrijf maar ook aan hun persoonlijke waarden. “Naast hun passie voor hun vakgebied willen ze zich eveneens inzetten voor andere doelen en door het initiatief ‘Golf Beats Cancer’ te steunen, dragen wij op onze manier een steentje bij aan de strijd tegen kanker. Meer bepaald ten voordele van StopDarmkanker.
Sinds 2018 is Roolit partner van het initiatief en verleende daarnaast haar expertise om een digitaal scorebord te ontwikkelen waarmee real-time scoring tijdens de wedstrijden mogelijk werd. Op deze manier proberen we de organisatie maximaal te ondersteunen in hun ambities en campagnes tegen de vreselijke ziekte.
Wij hopen alvast op een mooie inzameling en wensen iedereen veel succes toe met zijn deelname aan dit mooie initiatief!

FOTO'S VAN ROOLIT 

Word partner bij Golf Beats Cancer
GBC_logo_cirkel.png

Contact

Adres

Menkhoeve 8

2243 ZANDHOVEN

BE 0656.906.269

  • Facebook - White Circle
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© All rights reserved to Sport Beats Cancer vzw