STORYPAGE VAN VINOTILUS

Vinotilus kan dankzij het Hélicave concept een wijnkelder installeren in nieuwbouw- of een bestaande woning, onafhankelijk van het type ondergrond of fundering. Dit alles dankzij een ingenieus systeem, gelauwerd met een medaille tijdens het Lépine concours in 1977.

 

Of het nu gaat over een ronde of een ovale vorm, de kelder is in complete harmonie met de bestaande fundering en dit zonder extra werken aan de onderbouw van uw woning. De perfecte vorm laat u tevens toe uw wijn optimaal en harmonieus op te bergen.

 

Hun kelders hebben een capaciteit van 630 tot 3000 flessen en meer, afhankelijk van het model en diepte van de gekozen kelder. Uw wijn wordt via natuurlijke ventilatie op temperatuur gehouden, dit wil zeggen dat er totaal geen elektrische klimatisatie is voorzien.

 

“Als fervent golfer, ben ik een aantal jaren geleden in contact gekomen met Golf beats Cancer. Ik vind dit een ongelooflijk goed initiatief, dus toen wij de mogelijkheid kregen om ons steentje als bedrijf bij te dragen aan dit geweldig concept, hebben we ook geen seconde getwijfeld om sponsor te worden.”

Word partner bij Golf Beats Cancer
GBC_logo_cirkel.png

Contact

Adres

Menkhoeve 8

2243 ZANDHOVEN

BE 0656.906.269

  • Facebook - White Circle
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© All rights reserved to Sport Beats Cancer vzw